Bridging the distance!

Lidmaatschap

Kwaliteits personenvervoerders

De P.D.D.A. werkt alleen samen met gecertificeerde ondernemers en chauffeurs welke aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en zijn gescreend door het bestuur. Hiermee willen wij ons hoge dienstverleningsnivo bewaken. De P.D.D.A. streeft naar een win win situatie voor zowel klant als ondernemer, ons motto is "eerlijk zaken doen duurt het langst". Wij anticiperen op de nieuwste ontwikkelingen waar onze branche aan onderhevig is, bewegen mee met de flexibiliteit van de markt en passen waar nodig onze lange termijn visie hierop aan.

Nog enkele plaatsen vrij

Mede door het eigen succes van onze aangesloten leden is de P.D.D.A. nog opzoek naar enkele serieuze klantgerichte kwaliteitsondernemers. Kampt u ook regelmatig met capaciteits problemen, bent u het ook zat om de regie over uw uit te besteden werk te verliezen, is nee verkopen voor u geen optie, hoopt u ook wel eens op een beschikbare goede betrouwbare collega tijdens de piekuren. Of heeft u juist perioden met overcapaciteit, waar u uw voertuigen graag bezet zou willen zien? De P.D.D.A. kan ook voor u het ei van Columbus zijn.

taxi4

Is uw interesse gewekt?

Wij dagen u uit om geheel vrijblijvend een afspraak met ons bestuur te maken voor een nadere kennismaking en uitleg over ons unieke concept. Mail naar pdda@live.nl wij staan gaarne voor u klaar.

Algemene Voorwaarden ©2011-2014 Disclaimer